Maarit Koli, eläinlääkäri
Olen kotoisin Kuusjoelta Salon Seudulta ja valmistunut eläinlääkäriksi 1993 Helsingistä. Asun nykyään Jokioisten Vaulammilla ja perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi kolme nuorta, joista vanhin opiskelee Helsingin Yliopistossa. Perheen ilona on kaksi kissaa, Miksu ja Nöpö, 3 kanaa, 13 lammasta sekä Ventti-ruuna ja Nasu-poni. Hepat ja lampaat laiduntavat kesäisin Loimijoen rannalla ohikulkijoiden silmänilona.


Anette Malinen, klinikkaeläinhoitaja
Olen valmistunut 2011 maatalousyrittäjäksi Mustialasta ja sen jälkeen olen toiminut karjanhoitajana. Tänä vuonna olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi Ahlmannilta ja jatkan harjoitteluni jälkeen osa-aikaisena apulaisena Jokivetissa sekä jatkan karjanhoitajan työtä sen ohessa. Kotoa löytyy koirat Arska ja Fifi, Ernesti-kissa, sekä 4 hevosta: Tale, Jekku, Veeti ja hoitoponi Nikke.

Enna Haapanen, Eläinlääkäriopiskelija
Olen kotoisin Salosta, Kuusjoelta ja eläinlääkäriopinnot aloitin syksyllä 2016 Tartossa, Virossa. Kesän jälkeen alkaakin jo kolmas vuosi, mutta sitä ennen toimin Jokivetissä kesäapulaisena. Kotona asustaa suomenlapinkoira Nalle ja kissa Viiru.


Suomen_eläinlääkäriliiton_logo

Eläinlääkäri Maarit Koli puh. 03-4382244 gsm. 045-1261722