Maarit Koli, eläinlääkäri
Olen kotoisin Salon Seudulta ja valmistunut eläinlääkäriksi 1993 Helsingistä. Asun nykyään Jokioisten Vaulammilla ja perheeseen kuuluu kolme nuorta, joista vanhin on valmistunut Datatieteen maisteriksi, keskimmäinen opiskelee Helsingin Yliopistossa ja nuorin Tampereen Yliopistossa. Perheen ilona on kolme kissaa, Miksu, Nöpö ja Myrtti, 2 kanaa, 2 kukkoa, 14 lammasta sekä Ventti-ruuna ja Nasu-poni. Hepat ja lampaat karitsoineen laiduntavat kesäisin Loimijoen rannalla ohikulkijoiden silmänilona.


Annette Malinen, klinikkaeläinhoitaja
Olen valmistunut 2011 maatalousyrittäjäksi Mustialasta ja sen jälkeen olen toiminut karjanhoitajana. Koska minua kiinnostivat myös pieneläimet, kouluttauduin klinikkaeläinhoitajaksi Tampereen Ahlmannilla. Valmistuin täältä 2018 ja aloitin työskentelemään ensin osaaikaisena ja 2021 alkuvuodesta kokopäiväisenä apulaisena Jokivet Forssassa. Kotoa löytyy koirat Arska ja Santeri, Ernesti-kissa, sekä 4 hevosta: Tale, Jekku, Veeti ja hoitoponi Nikke. Jäin heinäkuussa 2021 äitiyslomalle ja olen toistaiseksi hoitovapaalla.
Emilia Riihimäki, eläinhoitaja
Olen valmistunut 2013 eläintenhoitajaksi ja tähän astisen urani olen tehnyt lomittajana ja karjanhoitajana. Perheeseeni kuuluu mies ja tytär, sekä kaksi kissaa ja koira. Toimin nyt Jokivet Forssassa Annetten äitiysloma- ja hoitovapaa sijaisena toistaiseksi.
Jenna Pertunsilta, työssäoppija
Suoritan maatalousalan perustutkintoa Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa ja valmistun sieltä pieneläinhoitajaksi. Olen forssalainen ja tulin Jokivet Forssaan tutustumaan erityisesti koiriin ja niiden hoitoon. Kissat ovat entuudestaan tutumpia, kotona äidin luona asustelevat kissat Jasu ja Ykä.


Suomen_eläinlääkäriliiton_logo

Eläinlääkäri Maarit Koli puh. 03-4382244 gsm. 045-1261722